Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet8.2g9kcal1.9g0g0.2g0g
Porkkana 6g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maissi jyvät 4.5g6.5kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)11g4.3kcal0.2g0.9g0g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g53kcal4.6g5.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko33g26kcal2.3g2.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.2g1.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g81kcal7.1g8g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813