Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 22g31kcal3.5g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.7g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g126kcal7.6g1.6g10g0g
Valittu annoskoko33g63kcal3.8g0.8g5g0g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.9g0.4g2.5g0g
Arvot/100g100g194kcal11.7g2.5g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502