Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)8.2g17kcal2g0g1.1g0g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale4.1g14kcal0.9g0g1.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g14g9kcal0.2g2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g88kcal6.4g4.4g5g0g
Valittu annoskoko33g44kcal3.2g2.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.6g1.1g1.3g0g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.7g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576