Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia19g26kcal3.2g0g1.5g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)1.7g6.4kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g73kcal7.4g2.8g3.4g0g
Valittu annoskoko33g37kcal3.7g1.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.9g0.7g0.9g0g
Arvot/100g100g112kcal11.3g4.3g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112