Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka7.5g23kcal0.7g4.6g0.2g1.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g46kcal1.4g9.2g0.4g2.2g
Valittu annoskoko33g23kcal0.7g4.6g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Arvot/100g100g70kcal2.1g14.1g0.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742