Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.7g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Porkkanaraaste 200g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 4.7g14kcal0.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g187kcal2.6g21.8g9.2g0.8g
Valittu annoskoko33g93kcal1.3g10.9g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g47kcal0.7g5.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g286kcal4g33.4g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696