Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki19g17kcal2.8g0.5g0.4g0g
Kauralese 1.7g6.1kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g86kcal9g2.8g4g0.6g
Valittu annoskoko33g43kcal4.5g1.4g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal2.3g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g131kcal13.8g4.3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396