Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g18g13kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g8g18kcal1g0.2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g69kcal2.6g7.2g3g0.6g
Valittu annoskoko33g34kcal1.3g3.6g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.7g1.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g105kcal4g11g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219