Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g10g4.2kcal0.1g1.2g0g0g
Juuressose Pirkka 500g10g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g28kcal0.8g4.2g1g0g
Valittu annoskoko33g14kcal0.4g2.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.2g1.1g0.3g0g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522