Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 4.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.5g5.2kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g58kcal4.6g4.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko33g29kcal2.3g2.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.2g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7g7g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661