Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana21g36kcal3.8g0.1g2.3g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g2.1g6.5kcal0g1.6g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.1g8.2kcal0g2g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g2.1g7kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)2.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g1.1g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g128kcal8.2g9.2g4.8g0g
Valittu annoskoko33g64kcal4.1g4.6g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal2.1g2.3g1.2g0g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.1g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727