Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g2.9g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Maissi (makea), Rainbow4.5g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku 8.5g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 6.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g30kcal1.8g2g1g1g
Valittu annoskoko33g15kcal0.9g1g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.5g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g45kcal2.8g3.1g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618