Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 7.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Nauris 5.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.9g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g40kcal2.2g2.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko33g20kcal1.1g1.4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.6g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87713