Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta9g33kcal1.2g6.4g0.2g0.3g
Kookoshiutale 0.8g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0.1g
Hasselpähkinä 1.5g10kcal0.2g0.1g0.9g0.3g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)4.5g21kcal0.2g2.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g231kcal4.6g34g8g1.4g
Valittu annoskoko33g116kcal2.3g17g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g58kcal1.2g8.5g2g0.4g
Arvot/100g100g354kcal7g52g12.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316