Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 4.7g14kcal1.3g0.1g1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Siirappi 1.6g4.9kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g7g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Rusina 0.9g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 1g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g68kcal3.4g9g2g0.2g
Valittu annoskoko33g34kcal1.7g4.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.9g2.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g105kcal5.2g13.8g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428