Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 2.6g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Puolukka 3.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g20kcal0.4g3.6g0.2g1g
Valittu annoskoko33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal0.6g5.5g0.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315