Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g18kcal0.4g1.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko33g9kcal0.2g0.9g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g5kcal0.1g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g2.8g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011