Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g52kcal4.4g2.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko33g26kcal2.2g1.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.1g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g80kcal6.7g3.4g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294803