Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nauris 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g24kcal0.8g3.2g0.6g1g
Valittu annoskoko33g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.2g0.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.2g4.9g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753