Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)14g3.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 7g12kcal2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g42kcal4.2g2.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko33g21kcal2.1g1.1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1.1g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g65kcal6.4g3.4g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802