Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g31g41kcal5.2g0.6g2.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.7g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g103kcal10.8g1.2g6.4g0g
Valittu annoskoko33g52kcal5.4g0.6g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal2.7g0.3g1.6g0g
Arvot/100g100g157kcal16.5g1.8g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679