Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus2.3g8kcal0.5g1.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g8.7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g86kcal8.4g3.2g4g0.2g
Valittu annoskoko33g43kcal4.2g1.6g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal2.1g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g131kcal12.8g4.9g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426