Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g30g31kcal2.4g4.2g0.6g3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.6g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g94kcal5.8g8.4g4.2g6g
Valittu annoskoko33g47kcal2.9g4.2g2.1g3g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal1.5g2.1g1.1g1.5g
Arvot/100g100g143kcal8.8g12.8g6.4g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308