Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g22g31kcal4.4g0g1.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.7g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g4.9g13kcal0.9g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g104kcal10.8g1.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko33g52kcal5.4g0.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal2.7g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal16.5g2.4g8.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207984