Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 24g34kcal3.8g0g2.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g4.7g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Aurajuusto2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.6g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g100kcal9g0.4g7g0g
Valittu annoskoko33g50kcal4.5g0.2g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal2.3g0.1g1.8g0g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.6g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022