Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g1.6g5kcal0.5g0.9g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g4.7g8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g187kcal14.2g4.4g12.6g0.2g
Valittu annoskoko33g93kcal7.1g2.2g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g47kcal3.6g1.1g3.2g0.1g
Arvot/100g100g284kcal21.6g6.7g19.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658