Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile19g25kcal3.6g0.1g1.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g10g28kcal1.8g0g2.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g129kcal12.4g0.2g8.6g0g
Valittu annoskoko33g64kcal6.2g0.1g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal3.1g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.9g0.3g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731