Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g12g26kcal2.1g0g1.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.5g19kcal0.8g0g1.8g0g
Herne kuivattu16g44kcal2.8g7.6g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g177kcal11.4g15.2g7.8g3.2g
Valittu annoskoko33g89kcal5.7g7.6g3.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna16g44kcal2.9g3.8g2g0.8g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.9g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161