Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g5.4g19kcal0.8g3.1g0.4g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g7.8g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.8g6.6kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g151kcal3.2g16.2g8.2g0.2g
Valittu annoskoko33g76kcal1.6g8.1g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal0.8g4.1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618