Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g7.3g29kcal1.8g0.1g2.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.8g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Ricotta, Castelli9g16kcal1.2g0.2g1.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g173kcal9.2g2.4g13.8g0g
Valittu annoskoko33g87kcal4.6g1.2g6.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g43kcal2.3g0.6g3.5g0g
Arvot/100g100g264kcal14g3.7g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194