JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kani 20g32kcal4.1g0g1.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g1.8g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g82kcal8.4g0.6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko33g41kcal4.2g0.3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal2.1g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.8g0.9g7.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386