Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Nautajauheliha 15%7g14kcal1.3g0g1.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.9g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Munakoiso 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.9g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g55kcal3.4g2.4g3.4g0.6g
Valittu annoskoko33g28kcal1.7g1.2g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.9g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.2g3.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465