Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 8.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g52kcal3.4g3.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko33g26kcal1.7g1.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.9g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5.2g5.5g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759