Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.6g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g24kcal0.4g2.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko33g12kcal0.2g1.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g6kcal0.1g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.6g3.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142906