Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g9g8.9kcal1.9g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)5.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g38kcal4g2g1g0.4g
Valittu annoskoko33g19kcal2g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.1g3g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762