BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g10g10kcal0.3g1.4g0.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g101kcal5g3.4g7.4g0.2g
Valittu annoskoko33g50kcal2.5g1.7g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal1.3g0.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g154kcal7.6g5.2g11.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537