Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kaali, valkokaali8.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g3.5g5.3kcal0.7g0g0.3g0g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g20kcal1.8g1.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko33g10kcal0.9g0.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.1g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139