Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl39g51kcal5g0.2g3.3g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g187kcal5.6g38.2g0.7g1.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Maito, Kevyt42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1437kcal25.6g209.2g51.2g10.4g
Valittu annoskoko320g719kcal12.8g104.6g25.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna160g359kcal6.4g52.3g12.8g2.6g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149