Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.2g0g0g
Fariinisokeri33g135kcal0g33.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g80g67kcal0.9g14.6g0.3g1.4g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g285kcal8.5g58.2g1g2.9g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Suklaa tumma 33g172kcal1.3g17.7g10.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1959kcal31.2g320.6g57.6g12.2g
Valittu annoskoko320g980kcal15.6g160.3g28.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna160g490kcal7.8g80.2g14.4g3.1g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181