KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 35g104kcal3.1g18.3g0.9g4.9g
Vehnäjauho puolikarkea 96g328kcal9.7g66.9g1.1g3.3g
Flora culinesse15g109kcal0g0g12g0g
Maitorahka (Pirkka)74g49kcal8.8g2.9g0.2g0g
Siirappi 12g35kcal0g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1271kcal47g194g28.6g18.4g
Valittu annoskoko320g635kcal23.5g97g14.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna160g318kcal11.8g48.5g7.2g4.6g
Arvot/100g100g198kcal7.3g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584