Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.2g0.7g2.1g
Tattarijauho, Myllynparas25g85kcal3.3g17g0.4g1.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 41g12kcal1.2g1.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g101g84kcal1.1g18.4g0.4g1.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 40g281kcal0.2g0g31.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 18g7.5kcal1.7g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.5g3.9kcal0.1g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1439kcal34g161g72g12g
Valittu annoskoko320g719kcal17g80.5g36g6g
Annoskoko puolitettuna160g360kcal8.5g40.3g18g3g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.2g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419