Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 49g68kcal6.1g0.1g4.8g0g
Sokeri 63g256kcal0g62.9g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g6.7g26kcal0g6.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.7g1.3g3.8g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1956kcal35g297.8g65.8g11g
Valittu annoskoko320g978kcal17.5g148.9g32.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna160g489kcal8.8g74.5g16.5g2.8g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671