Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Fariinisokeri30g122kcal0g30g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g15g60kcal0g14.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu55g69kcal6g0.2g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g66kcal4.7g9g4.2g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Taloussuklaa, Fazer40g206kcal1.6g22.4g12g2.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g40g195kcal2.3g27.3g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g2650kcal43.6g308.6g140.8g13.2g
Valittu annoskoko320g1325kcal21.8g154.3g70.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna160g663kcal10.9g77.2g35.2g3.3g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005