Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow50g141kcal9g31.8g0.5g5g
Hirvenjauheliha oma saalis40g45kcal8.8g0g1.2g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g30g39kcal3.3g0.5g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g450kcal42.2g64.6g8.8g10g
Valittu annoskoko320g225kcal21.1g32.3g4.4g5g
Annoskoko puolitettuna160g112kcal10.6g16.2g2.2g2.5g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226