Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki67g37kcal5.7g3.3g0.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6.7g0.7kcal0.1g0g0g5.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g13g76kcal2.4g0.9g6.6g1.6g
Kauralese 33g120kcal6g15.2g2.6g5.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g33g200kcal7g2.2g18g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%80g184kcal23.2g2g9.6g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1488kcal109.4g52.6g90.2g26.2g
Valittu annoskoko320g744kcal54.7g26.3g45.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna160g372kcal27.4g13.2g22.6g6.6g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.2g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658