Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)254g107kcal24.8g3.8g0.3g0g
Sokeri 54g219kcal0g53.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g656kcal49.6g115.6g0.6g0g
Valittu annoskoko320g328kcal24.8g57.8g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna160g164kcal12.4g28.9g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal7.7g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859