Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.7g1.3g3.8g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Rypsiöljy 47g414kcal0g0g46.8g0g
Mustikka metsä- 100g44kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4g13kcal0g3.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.2g16kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g2170kcal23.2g290.6g97.4g14.4g
Valittu annoskoko320g1085kcal11.6g145.3g48.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna160g543kcal5.8g72.7g24.4g3.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746