Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g91g293kcal20.1g53g0.9g11g
Sokeri 91g371kcal0g91.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 137g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1327kcal40.2g288.6g1.8g22g
Valittu annoskoko320g664kcal20.1g144.3g0.9g11g
Annoskoko puolitettuna160g332kcal10.1g72.2g0.5g5.5g
Arvot/100g100g208kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976