Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g25g77kcal5g0.4g6.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g25g39kcal4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g430kcal23g22g27.6g5.4g
Valittu annoskoko320g215kcal11.5g11g13.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna160g108kcal5.8g5.5g6.9g1.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419