Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g251g359kcal50.2g0g17.6g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g843kcal110.4g3g43.2g1.2g
Valittu annoskoko320g422kcal55.2g1.5g21.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna160g211kcal27.6g0.8g10.8g0.3g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893